Uppdatering Corona – omklädningsrummen är avstängda och vi uppmanar till singelspel i samtliga sporter!

23. december, 2020

Igår den 22 december har Svenska Tennisförbundet förtydligat information på sin hemsida följt av de nya råden som regeringen och Folkhälsomyndigheten utfärdat och som gäller fram till 24 januari.

Följande råd har tagits fram till föreningarna för att undvika trängsel. Se våra åtgärder som gäller från och med idag den 23 december i rött nedan.

  • begränsa träningsgrupper till max 4 deltagare (inkl. ledare). I dagsläget har vi ingen organiserad träning. Vår juniorträning var planerad att starta den 11 januari och lekis veckan därpå. Vi återkommer med mer information om vi väljer att flytta fram starten eller hittar annan lösning.
  • att vid icke organiserat utövande uppmana till att endast spela singel Vi väljer att följa detta råd och uppmanar er alla att endast spela singelspel under denna period
  • tydlig skyltning i tennishallen för att besökare ska kunna hålla avstånd – t.ex. om klubben har flera entréer, reservera en för ingång och en för utgång Vi saknar fler entréer men uppmanar er att vid kö till kassan vänta utanför tills det blir er tur, sprida ut er när ni tar av ytterskor och byter till inneskor samt att inte hänga kvar i hallen efter spel. Ingen mer än spelare och personal får vistas i hallen
  • ha olika starttider för spel och bokning av banor – t.ex. varannan bana startar varje heltimme, varannan varje halvtimme Då vi har kontrakt anser vi det i dagsläget svårt att flytta på tider. Squash har redan idag 45-minuterspass vilket gör att starttiderna varierar.
  • stänga ned gemensamma omklädningsrum Vi stänger samtliga omklädningsrum från den 23 december och uppmanar er alla att byta om och duscha hemma.

Se länk nedan för mer information.

https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/

Vi följer utvecklingen och villkoren kan förändras varför vi ber er hålla er uppdaterade här via hemsidan om vad som gäller. Tills vidare har vi öppet som vanligt.

Var rädda om varandra!

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Inga trackbacks ännu.