Nu gäller onlinebetalning vid bokning online!

03. april, 2017

Då vi den senaste tiden blivit utsatta för återkommande "fejk-bokningar" från okända domäner och IP-adresser spridda över hela världen ser vi oss tvungna till att koppla på onlinebetalning för dig som bokar din tid på internet.

Detta är nödvändigt för att få eliminera dessa/denna "sabotör". Vi hinner tyvärr alltför ofta inte uppmärksamma och därmed spärra de nya domänerna förrän efteråt och då tiderna oftast redan passerat och vi uppmärksammat att de som bokat inte dykt upp.  Genom att koppla på onlinebetalningen säkerställer vi att de som bokar har en avsikt att spela och det blir fler lediga tider över till er som vill spela. Tiden är avbokningsbar fram till 4 timmar innan tiden startar. I detta fall sker en automatisk återbetalning till ditt spelarkonto, dessa medel kan du använda som betalning när du bokar nästa gång. Avbokar du tiden mindre än 4 timmar innan starttiden förfaller din betalning till klubben.

Ni kan såklart fortfarande ringa och boka en tid på 08-628 20 29 och betala på plats när ni kommer, men det är samma avbokningsregler som gäller även där.

 

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ledsen, kommentering är avstängd.

Inga trackbacks ännu.