Squash

I Rackethallen har vi två stycken fina squashbanor,  ASB-courts som byggdes sommaren 2003. Ny armatur och lysrör uppsatta 2014.

Hur gör jag om jag vill spela?

Squashbanorna hyrs ut i 45-minuters pass.

För bokning av strötider ring 08-628 20 29 eller boka online via vår hemsida uppe till höger på startsidan. Om vi inte har din mailadress sedan tidigare vänligen skicka den tillsammans med ett telefonnummer man kan nå dig på till kansli@sundbybergstennisklubb.se. Vi uppdaterar då din profil och du får ett mail med instruktion om hur du kommer åt internetbokningen.

Generella villkor för bokning av strötider

Du kan boka tider max 8 dagar framåt och ha högst två aktiva bokningar samtidigt.

Avbokning kan göras via internet eller genom kontakt med receptionen på 08-628 20 29.

Om du bokat tid och inte dyker upp utan att först ha avbokat din tid, blir din bokning markerad som en "no show". Vi tre sådana dras dina bokningsrättigheter in under en 4-veckorsperiod.

Kostnad per bana och enstaka tillfälle 170:- (studentpris vardagar 130:- mellan 8:30-11:30 och 13-16 mot uppvisande av giltigt studentbevis)

För köp av klippkort kontakta receptionen, kostnad 1 700:- (11 speltillfällen)

För kontrakt kontakta STK:s kansli 08-628 29 01 eller skicka e-post till kansli@sundbybergstennisklubb.se, kostnad 150:- per bana och tillfälle. Kontraktssäsongen löper från 15 augusti – 15 juni, ca 44 veckor.

OBS! Om du har kontrakt och inte har möjlighet att spela på någon av dina speltillfällen ber vid dig friställa tiden för att någon annan ska få möjlighet att utnyttja den. Om tiden blir uthyrd som strötid får du tillbaka 70% av ditt betalda timpris på nästa års faktura eller som en utbetalning efter säsongens slut om du väljer att inte förlänga ditt kontrakt. Detta gäller under förutsättning att du friställt din tid minst 4 timmar innan speltid.

Racket finns att hyra i receptionen, kostnad 30:- styck. Bollar finns att köpa för 45:-/styck.

LEDIGA KONTRAKTSTIDER

Vi har lediga kontraktstider på attraktiva tider att erbjuda dig som vill spela squash regelbundet. Ring kansliet på telefon 08-628 29 01 för mer information.

SQUASHSTEGE

Vill du utmana någon annan spelare i vår squashstege, anmäl dig via e-post till sbg.tk@tele2.se. Uppge ditt namn och telefonnummer. Det är helt gratis att delta och du väljer själv vem du vill utmana. Vi använder oss av systemet Backhandsmash