Bordtennis

Vi har två bordtennisbord av märket Cornilleau Competition 740 ITTF. Att det är ITTF godkänt gör att det kan användas i vilken internationell tävling som helst. Bordet har 25 mm träfiberskiva med de allra bästa spelegenskaperna och är även rullstolsanpassade.

Hur gör jag om jag vill spela?

Bordtennis spelas företrädesvis på ytan utanför våra squashbanor och banorna hyrs ut per timme.

För bokning av strötider ring 08-628 20 29 eller boka online via vår hemsida uppe till höger på startsidan. Om vi inte har din mailadress sedan tidigare vänligen skicka den tillsammans med ett telefonnummer som man kan nå dig på till kansli@sundbybergstennisklubb.se. Vi uppdaterar då din profil och du får ett mail med instruktion om hur du kommer åt internetbokningen.

Generella villkor för bokning av strötider

Du kan boka tider max 8 dagar framåt och ha högst två aktiva bokningar samtidigt. Om du önskar boka fler än ett bord ber vi dig kontakta receptionen på telefon 08-628 20 29 då vi kan placera bord nr 2 antingen i en squashhall eller på en badmintonbana, men det är i mån av plats och om det inte krockar med ordinarie verksamhet.

Avbokning kan göras via internet eller genom kontakt med receptionen på 08-628 20 29.

Om du bokat tid och inte dyker upp utan att först ha avbokat din tid, blir din bokning markerad som en "no show". Vi tre sådana dras dina bokningsrättigheter in under en 4-veckorsperiod.

Följande priser gäller

Priser Måndag-Fredag
140:- (B-tid) 9-11
140:- (B-tid) 13-16
170:- (A-tid) Övrig tid
120:- (pensionär eller student) 8-16

För utnyttjande av student- eller pensionärspris krävs giltig legitimation.

Klippkort finns att köpa för 1700 kr och gäller för 11 speltillfällen under 1 års tid.

Önskar ni kontrakt i bordtennis finns möjlighet att lösa detta i någon av våra squashhallar. Kontakta kansliet på kansli@sundbybergstennisklubb.se eller 08-628 20 29.

OBS! Om du har kontrakt och inte har möjlighet att spela på någon av dina speltillfällen ber vid dig friställa tiden för att någon annan ska få möjlighet att utnyttja den. Du får 100% av kostnaden tillbaka om du gör det minst 6 timmar i förväg, därefter får du 75% tillbaka om tiden blir uthyrd. Detta regleras på nästa års faktura eller som en utbetalning efter säsongens slut om du väljer att inte förlänga ditt kontrakt.

Racket finns att hyra i receptionen, kostnad 40:- för två. Bollar finns att köpa.